Stel uw eigen overkapping samen
Levering & montage door heel Nederland

0546 43 28 93

Ma-vr: 8.00 - 16.45 uur
Za: 09:00 - 14.00 uur

Montage van overkappingen en veranda's

Wij zijn al jaren een betrouwbare en ervaren montagebedrijf

Het is verstandig voor terrasoverkapping inclusief montage te kiezen. Zoals gezegd is het plaatsen van een veranda vakwerk. Dat geldt zeker ook voor de montage van veranda’s en overkappingen. Bij de montage en plaatsing komt nogal wat kijken.

Neem de waterafvoer, want ook dat moet prima in orde zijn; bijvoorbeeld afwatering aan de onderzijde van een van de staanders. Neem betonpoeren, die ook een rol kunnen spelen bij de afwatering. Bovendien kan het zo zijn dat bijvoorbeeld zonneschermen verwijderd dienen te worden, dat bestaande betonnen fundering opengebroken dient te worden of dat er buitenstopcontacten aangelegd moeten worden. Neem de montage van de accessoires die bij de overkapping horen en zo zijn er veel meer zaken die van de montage een gecompliceerde aangelegenheid maken. Op internet staan stappenplannen voldoende om zelf de montage voor je rekening te nemen. Vergeet echter niet dat vakmanschap ook in dit geval meesterschap is, en dan hebben we het nog niet eens over de factor tijd. Door de montage te laten verrichten door professionals, kun je op zo kort mogelijke termijn genieten van je veranda of van een andere vorm van overkapping. Kies dus voor terrasoverkapping inclusief montage, dan weet je dat het goed komt.

Wat de kosten zijn van het monteren van bijvoorbeeld een overkapping, carport of tuinhuis is afhankelijk van de grootte van de opdracht. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Naar terrasoverkappingen

Webdesign en optimalisatie door
Design & Media Oldenzaal