Stel uw eigen overkapping samen
Levering & montage door heel Nederland

0546 43 28 93

Ma-vr: 8.00 - 16.45 uur
Za: 09:00 - 14.00 uur

Veranda's en overkappingen op maat gemaakt

Veranda's, Tuinkamers en Glasschuifwanden zoals u dat wenst

Veranda's en Overkappingen staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Dat is ook niet zo gek want dat kun je weer terug zien in de vele projecten die we afgelopen jaren hebben gerealiseerd. We willen onze klanten hoogwaardige en duurzame overkappingen leveren. Dit allemaal om het buitenleven ontspanning en gezelligheid kan bieden. Heerlijk buiten eten en drinken, de kinderen lekker in uw eigen tuin laten spelen of gewoon rustig van de zon genieten. Veranda's en Overkappingen kan dit allemaal voordelig en op maat voor u realiseren. Jaarlijks komen we met nieuwe ideeën en toepassingen. Zodat u volop kunt genieten van de nieuwe trends op het buitenleven.

Een overkapping zoals u dat wenst

Een tuin volledig op u afgestemd

Wie langer van de zomeravonden wil genieten, die kiest voor een veranda in de tuin. Behalve beschutting tegen de zon en andere weerselementen, maakt een veranda de tuin ook extra sfeervol en gezelliger. Veranda’s zijn er in alle soorten en maten en er is een veranda voor elke tuin. Kies je voor een aluminium veranda of ga je voor een klassieke houten veranda?

Wij kunnen uw tuin volledig op u afstemmen zodat u een overkapping of veranda heeft zoals u dat wenst.

Bekijk onze overkappingen

Eigen productie en showroom

Kwaliteit en vakmanschap onder 1 dak

We staan er niet altijd bij stil, maar voor alle producten die wij kopen is veel energie verbruikt voor productie en vervoer. De bijbehorende CO2-uitstoot is wereldwijd één van de grootste bedreigingen voor mens en milieu. Daarom doet Hillhout er alles aan om zo groen mogelijk te produceren, wat begint bij de keuze voor gecertificeerd hout.

Hout is een veel gebruikte grondstof. Dit betekent dat hiervoor veel bomen worden gekapt. Wij willen u als klant kunnen garanderen dat het hout wat wij voor onze producten gebruiken uit goed beheerde bossen afkomstig is. Door middel van het FSC® of het PEFC™ keurmerk kunnen we dit.

Maak een afspraak

veranda_sfeerfoto.jpg

Afgeronde projecten

Laat u overtuigen door onze tevreden klanten

Webdesign en optimalisatie door
Design & Media Oldenzaal